Nationality
ned Nederland
Current Team
Verjaardag
28/11/1992
Leeftijd
29

Via bondscoach Max Raeven is Gus in aanraking gekomen met het CP-voetbal. Een prachtige doelgroep om mee te werken! Gus is een sportfanaat en sportliefhebber. Hij beoefend allerlei sporten, maar zijn grote passie is toch wel voetbal. Gus is al sinds zijn vierde betrokken met voetbal en hij verdedigde jarenlang de goal van RKSV Were-Di. Door blessures heeft hij helaas het doelgebied moeten verlaten.

Zijn passie voor sport is een trigger geweest om fysiotherapeut te worden. Hij wil die altijd vervelende (sport)blessures voorkomen en verhelpen. In het dagelijks leven is Gus werkzaam als Fysiotherapeut bij Therapeutisch Centrum Pro-Fit. Met zijn collega’s werkt hij nauw samen met het ETZ (Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis van Tilburg en Waalwijk). In maart 2016 heeft hij tevens de cursus Dry Needling succesvol afgerond.

Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is Gus gestart als videoanalist. Weinig ervaring weerhoudt hem er niet van om wedstrijdsituaties in kaart te brengen. Ook het fysiotherapeutisch analyseren van het CP-voetbal is voor hem erg leerzaam en interessant. Investeren in zichzelf en het team is de grote drive!

Naast het A-team is Gus ook actief als keeperstrainer en fysiotherapeut bij de jeugdteams.

Achtergrond:

  • Fysiotherapie
  • Dry Needling
  • Keeper RKSV Were-Di
  • Videoanalist
  • Keeperstrainer CP-voetbal jeugd

Tweets