Nationality
ned Nederland
Current Team
Verjaardag
24/01/1981
Leeftijd
41

Guy woont in Zwolle. Sport en bewegen mogelijk maken voor mensen met een beperking, dat is zijn passie! Als liefhebber van voetbal en de aangepaste sport heeft hij heel veel zin in een nieuwe uitdaging die op zijn pad is gekomen: team manager Nederlands A-team CP-voetbal.

In zijn jeugd heeft Guy de jeugdteams van verschillende BVO’s doorlopen en geëindigd bij de mooie, destijds, hoofdklasser ROHDA Raalte. Al reeds enkele jaren volgt hij de Paralympische sport, in het bijzonder het CP-voetbal en had hij nauwe contacten met de voormalig bondscoach Marcel Geestman en voormalig teammanager Robin Janssen. Met de nieuwe bondscoach Max Raeven werkte hij al eerder samen als collega’s.

Guy wil zorgdragen voor meer bekendheid over de sport in Nederland. Daarnaast wil hij bijdragen dat de (huidige) spelers het maximale uit hun prestaties kunnen halen. Nederland moet weer behoren tot de wereldtop en voldoende instroom van nieuwe talenten is daar ondermeer voor nodig.

Daarnaast werkt Guy op de hogeschool Windesheim, afdeling Calo. De komende jaren staat CP-voetbal voor de uitdaging om samen met alle spelers, de staf en overige betrokkenen de sport nationaal en internationaal door te blijven ontwikkelen zonder deelname aan de Paralympics (2020) in het vooruitzicht. Het komende jaar gaat hij met zijn team hier volop mee aan de slag!

Achtergrond:

  • Directeur Respo International
  • Docent CALO Windesheim;
  • Fontys Hogescholen – Master of Sports
  • Vader van 2 kinderen

Tweets