Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CP-voetbal Scoutingsdag

17/03/2018 @ 09:00 - 14:30

Heb jij CP of NAH en wil je kans maken onderdeel te worden van het Nederlands CP-team? Kom dan naar de CP-voetbal Scoutingsdag op zaterdag 17 maart op de KNVB Campus in Zeist! Deze scoutingsdag is voor jongeren tussen de 17 en 35 jaar oud. Voor de jeugd organiseren we op 28 juli een talentendag.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar talentvolle, hardwerkende en ambitieuze voetballers met CP of NAH die met grote trots het Oranjeshirt willen dragen!

De CP-voetbal Scoutingsdag

‘s Ochtends word je eventueel gekeurd zodat we een indicatie krijgen van de klasse waar jij in zou kunnen vallen. Deze keuring bestaat o.a. uit een gedeelte op de massagetafel, oefeningen op het veld en het bekijken van je spel en bewegen tijdens de training en wedstrijd.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

  • 09.00 – 11.00 uur Bezoek aan officiële classifier
  • 11.30 – 12.30 uur Training
  • 12.30 – 13.00 uur Lunch (verzorgd door de KNVB)
  • 13.15 – 14.15 uur Onderlinge wedstrijd
  • 14.15 – 14.30 uur Afsluiting

Aanmelden Scoutingsdag

Via onderstaande button kun je je inschrijven voor de scoutingsdag op 17 maart. Je ontvangt van ons rond 10 maart meer informatie. We stellen het op prijs als je een filmpje instuurt waarin we kunnen zien hoe jij voetbalt. In de onderstaande instructiefilm is een voorbeeld opgenomen van wat we willen zien. Jouw filmpje kun je via WeTransfer sturen naar guy.steenweg@knvb.nl

Over CP-voetbal

CP-voetbal wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben. De beschadiging is meestal het gevolg van een geboortetrauma (Cerebrale Parese), maar kan zich ook later voorgedaan hebben door bijvoorbeeld hersenbloeding, herseninfarct of hersentumor). Spelers die in coma hebben gelegen en hier een licht motorisch probleem aan hebben overgehouden (NAH) komen ook in aanmerking voor het CP-team.

 

Download de flyer
Download de flyer

Gegevens

Datum:
17/03/2018
Tijd:
09:00 - 14:30
Evenement Categorie:

Organisator

KNVB CP-voetbal
E-mail:
info@cpvoetbal.nl
Website:
www.cpvoetbal.nl

Locatie

KNVB Campus
Woudenbergseweg 56
Zeist, 3707 HX Nederland
+ Google Maps
Website:
www.knvb.nl