Partners

CP-voetbal werkt samen met diverse partners aan het versterken van de Oranje cp-teams en de sport in Nederland. Ook partner worden? Neem dan contact met ons op!

Partner in gezonde sportvoeding

Muscle Concepts

Muscle Concepts is een Nederlands bedrijf in voedingssupplementen, maar Muscle Concepts is meer dan dat. Naast een uitgebreid assortiment aan vitamines, mineralen en sportsupplementen bieden zij ook advies en ondersteuning op het gebied van voeding, sport en bewegen. Denk hierbij aan voedings- en trainingsschema’s en personal training.

Een gedeelde kijk op hoe een gezonde levensstijl eruit hoort te zien heeft Muscle Concepts en het CP-team bij elkaar gebracht. Alleen training en goede voeding is niet genoeg, de sleutel tot succes zit in een gezonde levensstijl. Het motto van Muscle Concepts is niet voor niets “It’s a lifestyle”. Om optimaal te presteren en goed voor je lichaam te zorgen is een gezonde levensstijl essentieel. Training, voeding, herstel, alles moet op elkaar ingespeeld zijn. In samenwerking met de de staf gaat Muscle Concepts ons hierin ondersteunen.

Het assortiment van Muscle Concepts bevat alle elementen die nodig zijn om ons van A tot Z kunnen ondersteunen om onze doelstelling te bereiken. Wij zijn dan ook verheugd dat Muscle Concepts ons voor het komende seizoen van supplementen en advies wil voorzien

Samen voor mensen met hersenletsel
Samen voor mensen met hersenletsel

Edwin van der Sar Foundation

De Edwin van der Sar Foundation Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten gericht op revalidatie, participatie en preventie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Wij willen hen inspireren en uitdagen om hun mogelijkheden te (her)ontdekken en handvatten geven om verder te werken aan hun herstel. Beweging en positiviteit zijn hierin belangrijke ingrediënten.